Nejnovější recenze ze sekce Instalatérské potřeby
Geberit Souprava s otvorem pro vhazování tablet 115.610.00.1
Registrovaný uživatel
Přidáno: 9. března 2023
- zlepší otvírání/sundání krytu tlačítek - nyní se vyklápí
- nemusíme už nic věšet na mísu
- prostě to vypadá lépe
- snadná instalace/výměna
- nechápu proč už to není jako základ
- vyšší cena jen za "skluzavku pro kostku"
- po otevření a znovuzavření je napoprvé zablokované spláchnutí a musí se opatrně promáčknout přes tlačítko (chyba instalace?)
U již hotového Geberit WC kombifix mi vadilo, že neustále čistíci chemii musíme zavěšovat, do nádržky byl přístup jen přes demontáž. Toto situaci řeší. Dokonce vylepší odklapování tlačítek - nyní po instalaci, se pouze vyklápí na novém dílu.
Instalace je celkově velmi snadná, Geberit to má promakané. Dělal jsem to poprvé a šlo to snadno a logicky. Jediný zádrhel byl tam propasírovat "skluzavku" - to bylo dost natěsno. Máme nádržku umístěnou asi v nejzazším možném místě a doklopení bílého rámce se skluzavkou bylo hodně natěsno.
Nevím, zda je to chyba instalace, ale když vyklopím dvířka s tlačítky, tak první spláchnutí se zdá zablokované a musím maličko silou promáčkonout. Pak už to chodí jako před tím.
Oceňuji konečné zlepšení otevírání, jen musí dát člověk pozor, aby mu díl s tlačítky opravdu zacvakl na výklopný rámec, jinak se bude nejprve divit, jak to že není do skluzavky pro kostku přístup.
- běžné rohové ventily za dobrou cenu
- Rychlost dodání
Splachovač funguje.
Pasuje na místo původní nádržky bez potřeby úprav
vše OK
- Splňuje účel
Doporučuji.
Je to přesně typ, který potřebujeme
spokojenost
Sapho Prodlužovací kus s odbočkou 1'1/4, odpad 32mm, délka 200mm, chrom
Přidáno: 17. února 2023
(naposledy upraveno 17. února 2023)
Zakoupeno v Kotle-Koupelny.cz
Oko
- pěkný ohyb
- U výrobku chybí informace o velikosti závitu. Nemohla jsem předem posoudit, jestli nám závity budou pasovat
Dlouho jsem sháněla prodlužovací koncovku na baterii Franke. Tato pasuje suprově. Zatím máme pár dní. Tak nemůžu posoudit výdrž výrobku. Ale zatím spokojenost.
Jednocestný uzavírací ventil, G 3/8L, 69928
Registrovaný uživatel
Přidáno: 12. února 2023
(naposledy upraveno 12. února 2023)
Zakoupeno v Křupson.cz
- Co objednáte to příjde
nikdo nekontroluje jesli jsou kartuše před odesláním naplněny
Jedná se o jednoúčelový nástroj, který pro moji potřebu pně vyhovuje. Doporučuji
- Kvalita a rychlé usazení
- kvalita
klasický kvalitní výrobek
- Perfektně sedí a dobre se s ni pracuje
- Kvalitní materiál, přesné a detailní zpracování
- Napouští se opravdu tiše, skvěle funguje splachování stylem start-stop, bezvadně těsní a neprotéká ani kapka, nádoba se nerosí
- Perfektní provedení mechanické části splachovadla s vynikající servisovatelností, pokud by ji v budoucnu potřeba čistit třeba od vodního kamene
- Díky skvělé zkušenosti kupuji již druhou tuto splachovací nádobu na nyní budované druhé wc v domě
Novaservis Ventil 92006 V/92006
Přidáno: 30. ledna 2023
(naposledy upraveno 31. ledna 2023)
Zakoupeno v AkoupelnyAtopeni.cz
- Snadná výměna vadného ventilu
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »